Hellenic Match Racing Tour Παρος 2015 [Video]

hmrt 1

Δράση, έντονες συγκινήσεις αλλά και ανατροπές στη γενική βαθμολογία, επιφύλασσε για τους φίλους της ιστιοπλοΐας, η 2η μέρα του Hellenic Match Racing Tour, που διεξάγεται στο κόλπο της Παροικιάς.

Οι μέτριοι άνεμοι που έπνεαν από το πρωί, επέτρεψαν την πραγματοποίηση όλων των αναμετρήσεων που ολοκλήρωσαν την προκριματική φάση (Round Robin). Σε αυτή, όλοι μάχονται με όλους, σε 28 “μονομαχίες”, με τις δυο πρώτες ομάδες να παίρνουν απευθείας το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις, θα διεκδικήσουν στη διαδικασία των ρεπεσάζ τα άλλα δυο που απομένουν.

helracing2 Τον τίτλο του μεγάλου πρωταγωνιστή σ' αυτήν την πρώτη φάση του αγώνα της Πάρου, κατέχει επάξια ο Στρατής Ανδρεάδης και η ομάδα του “Dark n Stormy-Salty Bag”, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι και εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά. Στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι ομάδες Tsoulfas Sailing, Hellenic Police και Nespresso VMG, οπότε το πολυπόθητο 2ο “εισιτήριο” που δίνει απευθείας πρόκριση στους ημιτελικούς, κρίθηκε στις μεταξύ τους “μονομαχίες”. Σε αυτές ξεχώρισαν οι περυσινοί νικητές του HMRT, ο Παναγιώτης Μάντης και το πλήρωμά του.
Τα εναπομείναντα δυο “εισιτήρια" των ημιτελικών θα διεκδικήσουν αύριο σε ένα μίνι πρωτάθλημα οι ομάδες που βρέθηκαν στις θέσεις 3,4,5,6, δηλαδή οιHellenic Police, Tsoulfas Sailing, Rebuild Construction και Solgar Ursa Minor.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 2024 | Aγωνία για την Ολυμπιακή…

Παράταση στην αγωνία για τα τέσσερα ευρωπαϊκά Ολυμπιακά εισιτήρια που είναι προγραμματισμένα να δοθούν αυτές...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style