Το Düsseldorf είναι ο νούμερο 1 προορισμός για τα θαλάσσια σπορ

Απομένουν ακόμα μόνο λίγες εβδομάδες έως την έναρξη της boot 2019 στο Duesseldorf. Άνθρωποι από όλες τις κατευθύνσεις θα επισκεφτούν την τοποθεσία του Duesseldorf κοντά στον Ρήνο, τον Ιανουάριο του 2019. Περίπου 2.000 εκθέτες θα βρίσκονται εκεί από τις 19 έως τις 27 Ιανουαρίου για την 50η και παράλληλα επετειακή έκδοση της boot.

 ΕΛ | EN

Ένας υπέροχος κόσμος που θα προσφέρει ποικίλες εμπειρίες στους λάτρεις των σκαφών, του θαλάσσιου τουρισμού και των θαλάσσιων σπορ θα δημιουργηθεί σε 16 περίπτερα, σε ένα εκθεσιακό χώρο με επιφάνεια 220.000 τετραγωνικών μέτρων, με έμφαση στο θέμα “Experience 360° Watersports”. Αν αγαπάτε την ιστιοπλοΐα, σας αρέσει να οδηγείτε μηχανοκίνητα σκάφη, να κάνετε καταδύσεις, surfing, κωπηλασία ή απλά να χαλαρώνετε στο νερό, στην boot 2019 θα ανακαλύψετε πολλές ιδέες για να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας μέσα και δίπλα στο νερό.

Εκδηλώσεις για τα θαλάσσια σπορ και τον κλάδο

«Η boot Duesseldorf είναι η μόνη εμπορική έκθεση στον κόσμο που αντιπροσωπεύει πραγματικά την ποικιλομορφία της βιομηχανίας. Με κατασκευαστές από πάνω από 70 χώρες απο όλο τον κόσμο που αναμένεται να είναι παρόντες, είμαστε μοναδικοί στην παρουσίαση ενός τόσο ευρέος φάσματος και ποικιλία προϊόντων. 1.500 ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα σκάφη έχουν βρει το εκθεσιακό τους σπίτι στην boot», εξηγεί ο διευθυντής της boot Πέτρος Μιχελιδάκης. Οι επισκέπτες της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης για τα θαλάσσια σπορ στον κόσμο θα χαρακτηρίζονται εξίσου από τη διαφορετικότητά τους, προερχόμενοι από περισσότερες από 102 διαφορετικές χώρες. Όπως αναφέρει ο κος Μιχελιδάκης, «Αυτό σημαίνει ότι η boot δεν είναι απλώς μια έκθεση για τους ντόπιους επισκέπτες, αλλά είναι μια αναγνωρισμένη διεθνής εμπορική έκθεση που χαρακτηρίζεται από την πλατφόρμα B2B. Έτσι, για παράδειγμα, οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων από μεγάλες εταιρίες ναύλωσης χρησιμοποιούν την έκθεση για να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς, να επικοινωνήσουν άμεσα με τους κατασκευαστές και να κάνουν συγκρίσεις. Εδώ παρατηρείται αύξηση καθώς τα charter γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στους επισκέπτες και τους εκθέτες της boot και αποτελούν μια πραγματική τάση για τον κλάδο.

 

boot2018 2

Επισκεφτείτε την boot 2019- Follow the call!

Η boot Duesseldorf, με 247.000 επισκέπτες, είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για σκάφη και θαλάσσια σπορ στον κόσμο και είναι ο τόπος όπου όλος ο κλάδος συναντιέται τον Ιανουάριο κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρη η παγκόσμια αγορά θα βρίσκεται στο Duesseldorf, για να προσφέρει μια συναρπαστική εικόνα ολόκληρου του κόσμου των θαλάσσιων σπορ κατά τη διάρκεια της εννεαήμερης έκθεσης σε 16 διαφορετικά περίπτερα. Η εμπορική έκθεση είναι ανοιχτή από τις 10:00 έως τις 18:00 κάθε μέρα. Τα εισιτήρια εισόδου μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.boat-duesseldorf.com και να εκτυπωθούν βολικά στο σπίτι. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, παρέχεται στους κατόχους εισιτηρίων η δυνατότητα δωρεάν χρήσης του συστήματος δημόσιων συγκοινωνιών Rhine-Ruhr.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο: MD - GR.I.D. GbR, T.: +30 210 8088351-2 | e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BUY YOUR E-TICKET NOW


 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style