Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

Για τα πιο ξεχωριστά Πασχαλινά δώρα επισκεφθείτε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το GB Corner Gifts & Flavors. Ανακαλύψτε τις υπέροχες πασχαλινές συνθέσεις δώρων και δωροεπιταγές εμπειριών για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια μοναδική συλλογή από χειροποίητες λαμπάδες που αναδίδουν το χαρακτηριστικό άρωμα του ιστορικού ξενοδοχείου, είδη σπιτιού, ένδυσης, αξεσουάρ καθώς και ιδιαίτερα έργα τέχνης σας περιμένει να την εξερευνήσετε.

Ο ταλαντούχος Pastry Chef του ξενοδοχείου Αλέξανδρος Κούφας, έχει σχεδιάσει δύο νέα σοκολατένια αυγά που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Grande Bretagne Corner Gifts Flavors 4

Κομψοτεχνήματα υψηλής ποιότητας, τα χειροποίητα σοκολατένια αυγά του GB Corner περιέχουν σοκολάτα γάλακτος Valrhona και εσωτερικά κρύβουν μια πλούσια στρώση πραλίνας φουντουκιού με feuilletine, φουντούκι croquant και καραμελωμένο φαγόπυρο.

Για τους λάτρεις της πικρής σοκολάτας υπάρχει και η εκδοχή με bitter Valrhona 70% κακάο γεμιστό με καραμέλα, πραλίνα φουντουκιού, καραμελωμένα φουντούκια και τόνκα. Θα τα παραλάβετε μέσα στο πολυτελές Easter egg box του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Grande Bretagne Corner Gifts Flavors 1

Το ανανεωμένο GB Roof Garden διατηρεί την παράδοση στρώνοντας το πασχαλινό τραπέζι με αυθεντικές γεύσεις και την ωραιότερη θέα της Αθήνας.

Αναστάσιμο δείπνο στο GB Roof Garden

Μετά την Ανάσταση στις όμορφες εκκλησίες της Αθήνας απολαύστε με τους αγαπημένους σας το αναστάσιμο δείπνο στην καρδιά της πόλης και στο εστιατόριο GB Roof Garden στον 8ο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Ο Chef de Cuisine Νίκος Λιόκας σας καλωσορίζει με παραδοσιακή μαγειρίτσα και εκλεκτά ορεκτικά, ακολουθεί το σιγομαγειρεμένο μπούτι από αρνάκι γάλακτος και κοτολέτα στα κάρβουνα με μελωμένες πατάτες και τραγανή κροκέτα μελιτζάνας με γιαούρτι, ενώ για επιδόρπιο ο Pastry Chef Αλέξανδρος Κούφας ετοιμάζει ένα συναρπαστικό εκμέκ καταΐφι με κρέμα βανίλιας Μαδαγασκάρης, αφρό από ανθόνερο και γιασεμί και χειροποίητο παγωτό φουντούκι.

Το σπιτικό αρωματικό τσουρέκι και τα κόκκινα πασχαλινά αυγά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το αναστάσιμο μενού του GB Roof Garden, το οποίο δένει απόλυτα με την ατμόσφαιρα της βραδιάς. Καθ' όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στο GB Roof Garden θα υπάρχει διαθέσιμο ξεχωριστό μενού με νηστίσιμα πιάτα και επιδόρπια.

  • Τιμή κατ’ άτομο για το Αναστάσιμο δείπνο: 120 ευρώ
  • Μεγάλο Σάββατο από τις 22:30 έως τη 1:00

Grande Bretagne Corner Gifts Flavors 3

Αυθεντικό Ελληνικό Πασχαλινό τραπέζι με φόντο την Ακρόπολη

Την Κυριακή του Πάσχα το GB Roof Garden τιμώντας την παράδοση μεταμορφώνεται σε μία ηλιόλουστη αυλή στο κέντρο της Αθήνας με πανοραμική θέα στα ιστορικά μνημεία και με φόντο την άνοιξη που ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της.

Η γιορτή ξεκινά με καλωσόρισμα δίπλα στη σούβλα με ούζο, μεζεδάκια και κόκκινα πασχαλινά αυγά. Η εμπειρία απογειώνεται με ένα πλούσιο πασχαλινό μπουφέ δια χειρός Αστέριου Κουστούδη που περιλαμβάνει παραδοσιακά ορεκτικά, μαγειρίτσα, εκλεκτές σαλάτες και πλήθος ζεστών εδεσμάτων της ελληνικής κουζίνας με αποκορύφωμα τα live carving stations με αρνί και κοντοσούβλι.

Το γεύμα ολοκληρώνεται με δροσερά φρεσκοκομμένα φρούτα και λαχταριστά ελληνικά γλυκά, ολόφρεσκα ατομικά επιδόρπια και ποικιλία από ολόκληρες τούρτες σε διάφορες γεύσεις.

Η εορταστική ατμόσφαιρα, το απολαυστικό φαγητό και το άψογο σέρβις θέτουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να σμίξουν συγγενείς και φίλοι και να απολαύσουν ένα αυθεντικό ελληνικό πασχαλινό τραπέζι στην καρδιά της πόλης.

  • Τιμή κατ’ άτομο: 160 ευρώ
  • Κυριακή του Πάσχα από τις 13:30 έως τις 17:00

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style