Peliva Nature & Suites: Μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας κι ευεξίας

Το Peliva Nature & Suites προσφέρει μία εμπειρία φιλοξενίας και ευεξίας, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα.

Η Άνοιξη μας κάνει να ονειρευόμαστε και να επιθυμούμε ταξίδια στα όμορφα τοπία της Ελλάδας. Ένας αγαπημένος προορισμός παραμένει πάντα το Πήλιο που διαθέτει αμέτρητα μέρη για εξερεύνηση, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα.

Κάθε εποχή είναι ιδανική για μια απόδραση εναρμονισμένη με τη φύση. Η επιθυμία για ένα όμορφο ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο Peliva Nature & Suites στο νότιο Πήλιο μέσα σε έναν κατάφυτο ελαιώνα.

Peliva Suites Pelion 2

Με υπέροχη θέα στον Παγασητικό κόλπο και σχεδιασμό που εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον, το Peliva Nature & Suites προσφέρει την υπόσχεση μιας αυθεντικής «ευ ζήν» εμπειρίας. Οι 3 σουίτες Αθηνά, Ήρα και Αφροδίτη αποτυπώνουν τη σοφία, τη δύναμη και την ομορφιά, όπως ακριβώς οι τρεις θεές της μυθολογίας.

Στις σουίτες η αισθητική σέβεται το τοπίο και οι απαλοί γήινοι τόνοι συνδυάζονται με λιτές γραμμές που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά. Οι μεγάλες ανοιχτές βεράντες, οι πέργκολες από καστανιά και λυγαριά, τα φυτά και τα ελαιόδεντρα μεταφέρουν την αίσθηση της γης με μια αύρα ηρεμίας και χαλάρωσης.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και το interior design φέρουν την υπογραφή του G2lab δημιουργώντας μια bohemian chic ατμόσφαιρα.

Peliva Suites Pelion 3

Το πρωϊνο σερβίρεται στο μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι κάτω από την κεντρική πέργκολα και περιλαμβάνει σπιτικές μαρμελάδες, πίτες, αυγά και φρούτα από τοπικούς παραγωγούς, γιαούρτι που παράγεται σε κοντινό μοναστήρι, ελιές και ελαιόλαδο από τον ίδιο τον ελαιώνα.

Η ατμόσφαιρα και η θαλπωρή στο Peliva Nature & Suites στο Πήλιο συνθέτουν μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φύση αποτελώντας ιδανικό προορισμό αρμονίας κι ευεξίας.

Peliva Suites Pelion 6

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style