OpinionSpectrum banner Hor1

Ανακαλύπτοντας τη γοητεία της Ελλάδας, με τα μάτια ενός καπετάνιου

Δημήτρης Μαρούλης,
Πρόεδρος του Hellenic Yacht Master's Club

 Ως καπετάνιοι του HYMC, πιστεύουμε στα απαράμιλλα οφέλη που μπορεί να βρει στην Ελλάδα κάθε superyacht. Από τη γραφική ομορφιά και τον πολιτιστικό της πλούτο μέχρι μια σειρά από εκπληκτικές δραστηριότητες και εξαιρετική κουζίνα, η Ελλάδα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας που ξεπερνά τα συνηθισμένα.

Η γραφική ομορφιά των ελληνικών νησιών

Η γοητεία της Ελλάδας με τα όμορφα παράκτια τοπία της, τις παρθένες παραλίες και τα μαγευτικά ελληνικά νησιά που κόβουν την ανάσα. Από τα εμβληματικά ασβεστωμένα κτήρια της Σαντορίνης μέχρι το καταπράσινο τοπίο της Κέρκυρας, τα ελληνικά νησιά προσφέρουν ένα μαγευτικό μωσαϊκό φυσικής ομορφιάς που είναι ιδανικό για εξερεύνηση και χαλάρωση.

Πολιτιστικός πλούτος

Βυθιστείτε στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας. Η ζεστή φιλοξενία και η διαχρονική γοητεία της χώρας δημιουργούν μια καθηλωτική εμπειρία που αφήνει μοναδικές αναμνήσεις στους επισκέπτες που αναζητούν αυθεντικές πολιτιστικές συναντήσεις.

Καταπληκτικές δραστηριότητες

Στην Ελλάδα, οι δυνατότητες για περιπέτεια είναι ατελείωτες. Βουτήξτε στα κρυστάλλινα νερά για καταδυτικές εμπειρίες παγκόσμιας κλάσης, εκμεταλλευτείτε τη δύναμη των ανέμων με windsurfing και kitesurfing ή ξεκινήστε συναρπαστικές πεζοπορίες σε ιστορικές τοποθεσίες που προσφέρουν πανοραμική θέα και μια ματιά στο ιστορικό παρελθόν της Ελλάδας.

Συναρπαστική ψυχαγωγία

Η έντονη νυχτερινή ζωή της Ελλάδας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγίας, από δημοφιλή διασκεδαστικά πάρτι μέχρι ρομαντικά εστιατόρια και μπαρ υψηλών προδιαγραφών. Αφεθείτε στη χλιδή των αποκλειστικών χώρων ή αναζητήστε κρυμμένα τοπικά hotspots για να γνωρίσετε τις ποικίλες και συναρπαστικές επιλογές ψυχαγωγίας που έχει να προσφέρει η Ελλάδα.

Εξαιρετική κουζίνα

Απολαύστε την εκλεκτή μεσογειακή κουζίνα για την οποία φημίζεται η Ελλάδα. Με 31 εστιατόρια που συνιστώνται από τον οδηγό Michelin και πολυάριθμα κρυμμένα τοπικά διαμάντια, οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν ένα γαστρονομικό ταξίδι που εξυμνεί τη γαστρονομική υπεροχή της Ελλάδας, από παραδοσιακές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών.

Εύκολη πρόσβαση και ατελείωτες επιλογές

Η Ελλάδα προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μια πληθώρα προορισμών, συχνά σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους, επιτρέποντας στους επισκέπτες να επισκέπτονται περισσότερους από έναν ανά ημέρα. Είτε με κανονικές ή ιδιωτικές πτήσεις, είτε ακόμη και με ελικόπτερο, η μετάβαση σε αυτούς τους προορισμούς γίνεται με στιλ και άνεση, εξασφαλίζοντας μία απρόσκοπτη και πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία.

Απομονωμένοι κόλποι και φυσική ομορφιά

Ανακαλύψτε τους πολλούς μικρούς, φιλόξενους κόλπους της Ελλάδας που αποπνέουν φυσική ομορφιά και συχνά μοιάζουν με ιδιωτικούς παραδείσους για να τους απολαύσουν οι επισκέπτες σε μια γαλήνια απομόνωση. Με ατελείωτες επιλογές, οι επισκέπτες μπορούν να αλλάξουν τα σχέδιά τους κατά το δοκούν για να εξερευνήσουν αυτά τα κρυμμένα διαμάντια και να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις.

Πολλές Επιλογές

Μέρος της αποκλειστικής εξυπηρέτησης σε ένα Superyacht είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε και να αλλάξετε το πλάνο οποιαδήποτε στιγμή! Η Ελλάδα μπορεί να σας προσφέρει πολλές εναλλακτικές σε μικρή απόσταση, οπότε καμία αλλαγή δεν θα είναι συμβιβασμός.
Την ίδια ημέρα μπορείτε να φτάσετε σε δύο ή ακόμα και τρεις πολύ διαφορετικούς προορισμούς. Από απομακρυσμένα μέρη όπου μπορείτε να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά, μέχρι δημοφιλείς περιοχές για τη νυχτερινή ζωή και πολλά άλλα.

Πολλά νησιά παρέχουν καταφύγια μέσα σε φυσικούς κόλπους για να σας προστατεύσουν από τους εποχιακούς ανέμους και παράλληλα να σας προσφέρουν ένα όμορφο πεδίο παιχνιδιού για θαλάσσια σπορ.

Συμπερασματικά, η Ελλάδα αποτελεί φάρο για τους ιδιοκτήτες superyachts και τους αξιόλογους επισκέπτες τους, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία yachting που συνδυάζει πολυτέλεια, πολιτισμό, περιπέτεια και γαστρονομικές απολαύσεις. Με τη γραφική της ομορφιά, την πλούσια πολιτιστική της σύνθεση και τις αμέτρητες δραστηριότητες και επιλογές ψυχαγωγίας, η χώρα μας υπόσχεται μια απαράμιλλη παραμονή με yacht που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

 


Who is who

Ο Captain Δημήτρης Μαρούλης είναι γνωστός ως ο Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Burgess στην Αθήνα, της μεγαλύτερης εταιρείας yacht sales & chartering στον κόσμο. Κατέχει αυτόν τον τίτλο από τον Ιούλιο του 2005, όταν ανέλαβε με επιτυχία αυτή τη μεγάλη πρόκληση και ευθύνη, μαζί με μία φανταστική ομάδα αξιόλογων και καταρτισμένων επαγγελματιών. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη θάλασσα ως πλοίαρχος, έχει συγκεντρώσει πλούσιες γνώσεις από τα πολυτελή σκάφη αναψυχής, γεγονός που του δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα ως Αντιπρόσωπος Πωλήσεων για την Burgess στην Ελλάδα. Υπό αυτή την ιδιότητα, διευκολύνει με επιδεξιότητα την αγορά, την πώληση και τη ναύλωση πολυτελών σκαφών αναψυχής, εξυπηρετώντας την ελίτ πελατεία με βαθιά κατανόηση των αναγκών της.
Ως πρόεδρος του Hellenic Yacht Master's Club, ο καπετάν Δημήτρης Μαρούλης ενσαρκώνει τις αξίες της συνεργασίας, του αμοιβαίου σεβασμού και της επαγγελματικής αριστείας, υποστηρίζοντας τη συνεχή ανάπτυξη του International Yachting. Η ανιδιοτελής αγάπη και ο σεβασμός του για τον ρόλο του καπετάνιου τον οδήγησαν στην ίδρυση του HYM Club, όπου στέκεται ως ο καλύτερος πρεσβευτής των αξιών του και ηγείται με το παράδειγμά του, μεταφέροντας στο Club την ενέργεια και τη δυναμική που χρειάζεται. Ο ρόλος του ως Πρόεδρος του Hellenic Yacht Master's Club υπογραμμίζει περαιτέρω την αφοσίωσή του στην προώθηση της συνεργασίας, της επαγγελματικής αριστείας και της περιβαλλοντικής ευθύνης στην κοινότητα του yachting.

 

Περισσότερα από το Opinion Spectrum

  • 1

    Τα πιο Δημοφιλη > Αποψη

    Editor's Letter 12 xronia ΟΝDECK

    Editor's Letter: 12 χρόνια ΟΝDECK

    Την 1η Απριλίου του 2011 βγήκε στο φως και στον αέρα το πρώτο τεύχος του...

    Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

    12 Years ONDECK wishes

    Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

    Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

    Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

    Η D-Marin υποστηρίζει τις δεσμεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης για…

    Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Διάσκεψης “Our Ocean Conference 2024”, η D-Marin επισφράγισε τη δέσμευσή...

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Ρεπορταζ

    Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

    Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

    Ρεπορτάζ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Η D-Marin Λευκάδας μέγας χορηγός του Πρά…

    Η D-Marin Λευκάδας για μια ακόμη χρονιά υπήρξε μέγας χορηγός...

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Style

    Το νέο TUDOR Pelagos FXD Chrono “Cycling…

    Με αφορμή την έναρξη του Giro d’Italia 2024, η TUDOR...

    Style